Οι αντλίες MEDIFUSE PRO SOFT έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την επιλογή έγχυσης φαρμακευτικής αγωγής σε σταθερή ροή, για παρατεταμένη διάρκεια κατά την παραμονή του ασθενούς στο νοσοκομείο ή κατ’ οίκον. Η λειτουργία τους χωρίς τη χρήση μπαταριών ή άλλης πηγής ενέργειας επιτρέπει ευελιξία και αυτονομία στον ασθενή κατά τη τους εκτός του νοσοκομείου.

Η συσκευή χάρη στην ελαστικότητα του σιλικονόχου σάκου επιτρέπει μια σταθερή ροή μέσω του καθετήρα, εξασφαλίζοντας μια ασφαλή και αποτελεσματική συνεχή έγχυση.

 

 

Σκοπός

Οι ελαστομερείς αντλίες έγχυσης προορίζονται για συνεχή έγχυση φαρμάκου, ενδοφλέβια, υποδόρια ή επισκληρίδιο (σύμφωνα με το μοντέλο της αντλίας) σε χορήγηση αγωγής  χημειοθεραπείας, αναλγησίας , αντιβιοτικής θεραπείας και αναισθησίας.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το φάσμα φαρμάκων που χορηγούνται συνήθως μέσω των ελαστομερών αντλιών, παρακαλώ ανατρέξτε στη Λίστα Σταθερότητας Φαρμάκων.Η συσκευή χάρη στην ελαστικότητα του σιλικονόχου σάκου επιτρέπει μια σταθερή ροή μέσω του καθετήρα, εξασφαλίζοντας μια ασφαλή και αποτελεσματική συνεχή έγχυση.

 

 

NML Infusion

 
Διεύθυνση: Αφροδίτης 57,
Νέα Ιωνία, T.K. 142 35
 
Τηλέφωνο: 210 2222073
 
email: info@nmlinfusion.gr 

Κατασκευή Ιστοσελίδας iNFOLib